Mijn muze – muziek

Ik vertel je mijn dromen en ik open mijn hart voor jou. En ik herinner me alles, net als de wind

Eigen nummers nemen een steeds grotere plek in. In de cirkels, in mijn leven, in mijn zijn. Veel liederen zijn in het Nederlands, dat was een ‘sprong’ omdat ik tot 2 jaar geleden eigenlijk alleen in het Engels zong en tegelijkertijd is het zo kloppend. Nederlands is mijn moedertaal en door in het Nederlands (medicijn) liederen te zingen verbind ik me, diep, met mijn bron. Met de stroom, de aarde die me draagt, de wind die om me heen danst, het water dat door me stroomt, het vuur dat in me brandt. Iedere keer weer een beetje meer verankerd in mij, de woorden die met klank naar buiten stromen. Als een lied.

Ik heb een account op soundcloud waar ik liedjes deel en sinds kort kun je me ook vinden op Bandcamp. Daar kun je mijn liedjes kopen en steun je…..mij! en het creatieve proces :). Geïnspireerd door mijn verbinding met de aarde, met mijzelf, het belichamen van het al en hetgeen mij drijft.

Klik hier voor bandcamp.