Moeder dochtercirkel

 

Mijn rol als hoedster begon met een cirkel voor mijn dochter. Omdat ik haar zo gun waar ik zelf behoefte aan had als meisje in de transformatie naar jonge vrouw. Een cirkel voor moeders en dochters. Een plek waar je samen met je dochter jullie (ontluikende) vrouw zijn kunnen verkennen en (op een nieuwe manier) met elkaar kunnen verbinden.

 

De wijze vrouw in jou

De cirkel is voor meisjes tussen de 8 en 12 jaar en hun moeders, 1 moeder samen met 1 dochter, 1 op 1 verbinden. We zullen iedere keer een ander thema behandelen verbonden met het seizoen, de kracht van de aarde op dat moment. Om onze dochters te begeleiden, te delen over hun veranderende lichaam en om verhalen delen van (wijze) vrouwen, verhalen die bij het thema passen. Een cirkel waarin we samen zingen, iets creatiefs doen en onze dochters leren wat dat is, samen in een cirkel zitten. Ons verbinden met de kracht van de maan, de oercirkel van vrouwen voor ons en de vrouwencirkel van de toekomst, die van onze dochters.

De cirkel is open

Het is een open cirkel. Dat betekent dat je per cirkel ervoor kiest om erbij aan te sluiten, eigenlijk zoals ik op dit moment ook de zangcirkels geef. Er is plek voor 8 meisjes en hun moeders (1 moeder samen met 1 dochter). 

Kijk op de aanbod pagina voor de actuele data. Hopelijk ontmoet ik jullie in de cirkel.