Vrouwencirkel

“A circle of women may just be the most powerful force known to humanity. If you have one, embrace it. If you need one, seek it. If you find one, for the love of all that is good and holy, dive in. Hold on. Love it up. Get Naked. Let them see you. Let them hold you. Let your reluctant tears fall. Let yourself rise fierce and love gentle. You will be changed. The very fabric of your being will be altered by this, if you allow it. Please, please allow it.” Jeanette LeBlanc

Hieronder meer informatie over de vrouwencirkel. Voor meer informatie en/of vragen over aanmelden stuur me een bericht via de contact pagina.

Zusterschap

Iedere maand rond volle maan in een cirkel met vrouwen, zusters. Een cirkel waarin jij mag zijn wie je bent met alles wat je in je meedraagt. Waarin jij plaatsneemt in een vrouwelijk krachtveld. Sisterhood. Een plek waar je (opnieuw) in contact kunt komen met jouw spiritualiteit en kracht. Waar je meer kunt gaan leven vanuit jouw essentie.

Ik werk met een gesloten maancirkel, 12 manen komen we op of zo dicht mogelijk bij volle maan samen ( in Haarlem) om te zakken in onszelf, het vrouwelijk veld en om onszelf te leren kennen vanuit verbinding met de cirkel en sisterhood. Op dit moment zijn er nog een paar plekjes beschikbaar, we starten op 6 januari 2023. Heb je vragen en/of interesse stuur me dan een berichtje via de contact pagina.

De verbinding met het diepste van mezelf

Ik vind het moeilijk om met woorden te beschrijven wat in een cirkel zitten met vrouwen met me doet. Misschien is de beste omschrijving dat het me bij mijn kern brengt. Dat wil niet zeggen dat het soms niet spannend is of weleens niet voldoet aan een verwachting die (onbewust) in me leeft. Of dat ik alleen maar in een cirkel met vrouwen wil zitten. Andere vormen, andere samenstellingen zijn prachtig en waardevol en liefdevol.

En toch is dít verbinding met het diepste van mezelf. Soms vanuit de stilte, soms vanuit een gesprek, soms vanuit muziek of dans. Na een cirkel voel ik me vol en leeg tegelijk. Compleet herboren, vervuld ,verbonden met het alles, het grote mysterie, de elementen, mijn vrouw-zijn, onze moeder (natuur). Met het diepe weten dat ik dit al zoveel levens heb gedaan, en soms bijna een vleugje rouw dat ik het nú “pas” ontdek. En niet als jonge vrouw of zelfs als tiener.

De tijd is rijp voor een volle maan cirkel

Ongeveer drie jaar geleden startte ik met een dierbare vriendin een moeder-dochtercirkel. Van daaruit volgde na een jaar heel natuurlijk een vrouwencirkel. Het eerste jaar richtten we ons op het jaarwiel en de daarbij behorende vieringen. Inmiddels is de vriendin geëmigreerd (en nog steeds een dierbare vriendin) en is de tijd rijp voor een volle maan cirkel. In 2022 volgde ik een hoedster training bij Camille Smeets en werd ik geïnitieerd als sahumadora.